Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Föreläsning idag!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

föreläsning

Idag var det dags för en föreläsning igen, den här gången var det olika företag, bland annat Hemtjänstteamet i Stockholm, som hade fått inbjudan. Föreläsningen var en projekt-föreläsning inom projektet Vägar till jobb, och jag pratade alltså om fördelarna med att ha en anställd och/eller en medarbetare med Aspergers syndrom. Den här gången var det bara fyra personer som kom till föreläsningen trots att vi hade väntat på fler. Jag hade aldrig förut föreläst för en så här liten grupp, men det gick bra! Fördelen med mindre grupper är att det finns då ett större utrymme för diskussion, och den här gången blev det en mycket lång diskussion för jag fick stanna där en hel timme efter föreläsningen! Kul att föreläsningen väckte så många tankar.

Den här föreläsningen var troligen den sista i sommar för det brukar inte vara så många som vill ha föreläsningar under sommarmånaderna, så nu blir det en mycket välbehövd semester för mig fram till augusti! Det kommer att bli för det mesta vila. 

Ni som vill boka mig för antingen en ”vanlig” Asperger-föreläsning eller en kostandsfri föreläsning inom projektet Vägar till jobb, kan kontakta mig via kontaktformuläret på min hemsida. Jag har fortfarande lediga tider kvar i höst, så ni hinner fortfarande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *