Kategorier
Paulas blogg

Följfunktionen fungerar inte!

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Under den senaste veckan har jag hört från några av er att följfunktionen inte fungerar, dvs ni har inte fått några mejl om att jag skrivit nya inlägg. Jag vet tyvärr inte vad problemet beror på och om det kanske är så att webbhotellet Binero har några begränsningar om hur många massutskick som kan skickas samtidigt. Tidigare fick jag höra att det inte var så, men jag vet inte. Men jag brukar skriva i bloggen varannan dag, så om problemet består och det gått några dagar utan att ni fått mejl om nya inlägg, kan det vara värt att gå in på bloggen och kolla om jag skrivit något! 🙂 Annars finns det en möjlighet att följa min blogg via bloglovin.

9 svar på ”Följfunktionen fungerar inte!”

Vad bra att veta att du har fått mejl i alla fall! Kanske är det så att en del på följlistan får mejl, andra inte. Men jag hoppas att det bara är ett tillfälligt problem. Vad tråkigt att höra att du också har samma problem 🙁

Svara

Binero har en begränsning på 300 mail per halvtimme och eftersom wordpress skickar alla 739 mail på en gång så kommer bara 300 av dem fram, verkar dock vara en aning slumpmässigt vilka 300 som får ett mail.
Det finns tillägg till wordpress som lägger mailen i en kö och sprider ut utskicket över en längre tid så att de inte slår i Bineros gräns.

Tack för informationen! Råkar du veta var i administrationspanelen man hittar detta tillägg? Tyvärr har jag svårt att följa komplicerade instruktioner, men om det är enkelt, lyckas jag förhoppningsvis installera tillägget 🙂 Det allra bästa vore ju att alla följare fick mail varje gång jag skrivit nya inlägg!

Svara

Tack för informationen, Johan! 🙂 Det låter komplicerat, jag tror inte att jag vågar installera något på egen hand för det kan lätt bli fel. Men jag hoppas att många börjar följa min blogg via bloglovin istället! Och om jag träffar någon som kan bloggar, kommer jag be personen göra dessa installationer åt mig.

Svara

Det finns en väldigt bra sida som heter bloglovin.com, där man kan följa olika bloggar och få noteringar varje gång någon uppdaterar.
Det är ett bra tips till alla som vill kunna följa din blogg. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *