Kategorier
Paulas blogg

Binero har problem igen

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

God morgon! Tyvärr strular Binero igen, och det var extremt lång tid att komma in till administrationspanelen. Sidorna laddas väldigt långsamt! Ni kanske minns att det var exakt samma problem i somras och det tog extremt mycket energi av mig och mycket lång tid att blogga när det inte fungerade.

Igår höll jag på att bli galen när jag skulle blogga för det fungerade inte som det skulle. Det korta blogginlägget tog orimligt mycket tid och energi av mig. Därför har jag blivit visare av erfarenheten och tänker vänta med att börja leverera blogginlägg igen när Binero fungerar som det ska! Vi får hålla tummarna för att det inte tar alltför lång tid! För några månader sedan tog det enormt många dagar 🙁

2 svar på ”Binero har problem igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *