Kategorier
Paulas blogg

Bästa julklappen

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu är det julafton igen! Helt otroligt hur fort det här året har gått. Det känns som att det var nyligen jag önskade er god jul här på bloggen, och nu är det dags igen.

Eftersom jag inte orkar köpa julklappar och den enda julklappen jag köpt är till min lilla godson, har jag sagt till alla jag känner att de absolut inte får köpa julklappar till mig. Jag skulle få dåligt samvete om andra köpte julklappar till mig när jag inte köper något till dem.

Trots att jag alltså inte kommer att få några julklappar idag, fick jag den bästa julklappen någonsin igår: jag fick veta att min debutbok har kommit ut på engelska med titeln In Another Way: My Life with Asperger’s Syndrome. Jag har inte fått någon information om var man kan köpa boken, men jag antar att förlaget kommer att ge mig mer information efter juldagarna och självklart kommer jag berätta mer i bloggen när jag fått veta mer.

Jag önskar er en riktigt god och fridsam jul till alla mina kära bloggläsare! Hoppas ni njuter av juldagarna, hur ni än firar dem.

16 svar på ”Bästa julklappen”

Hej och god jul fina Paula
Jag undrar dock hur du skulle se på mig som älskar att ge julklappar. Skulle du bli ledsen på mig om jag skulle ge dig en julklapp. Jag skulle nämligen bli väldigt ledsen om jag inte får ge till vem jag vill. Hur tänker du om det?

Bra fråga! Om jag visste att personen verkligen skulle bli ledsen om denne inte fick ge en julklapp till mig så skulle jag självklart ta emot den, men endast om jag visste om att det är viktigt för personen. Jag har faktiskt vänner som insisterar på att skicka julkort till mig varje år, och även om jag sagt till dem att de inte ska skicka julkort till mig eftersom jag aldrig orkar skicka julkort till någon så vill de alltid skicka och ge julkort till mig. Jag har alltid tackat dem och förklarat för dem att jag gärna vill önska god jul men att jag inte orkar skicka julkort, och de har förstått mig. Men ingen har gett mig julklappar på några år.

God jul, Inger!

Svara

Grattis Paula! Hoppas att boken blir väl mottagen.

(Jag har inte heller fått en enda julklapp på tre år. Det är precis som det ska vara. 🙂 )

God jul!

Grattis till att boken kommit ut på engelska nu! 🙂 Vilken fin julklapp!

Själv tycker jag om att både ge och få julklappar, men däremot tycker jag inte alls om att göra paket. Jag har så svårt att se hur jag ska göra, och att få till det. Jag brukar lösa det genom att antingen handla i butiker där kassapersonalen kan slå in julklapparna åt mig, eller genom att be någon annan slå in dem åt mig.

Tack Johanna! 🙂 Ja, det var verkligen en fin julklapp. Jag hoppas att förlaget hör av sig till mig snart och ge mig mer information.

Jag tycker inte heller om att göra paket! När jag köper födeledags- eller andra presenter till andra människor och jag inte får presenten inslagen i affären brukar jag antingen:

1. Be mina boendestödjare eller någon annan att slå in presenten
2. Köpa en presentpåse från Åhléns eller någon annan affär och lägga presenten där
3. Ge presenten till mottagaren utan omslagspapper

Svara

Det borde finnas julklappslådor. Färdiga lådor i olika storlekar precis som presentpåsar men inslagna i julklappspapper.

Wao Paula !!
Det är du verkligen värd.
Sittet på ett café just nu och läser detta. Jag blev tvungen att ta fram en servett och torka ögat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *