Kategorier
Paulas blogg

Aftonbladet skriver om mig idag

Aftonbladet har skrivit en artikel om mig och min Aspergers syndrom idag.

8 svar på ”Aftonbladet skriver om mig idag”

Jag funderar på om du har någon sorts inofficiellt rekord i att medverka i tidningar och TV-program. Jag kommer inte på någon svensk aspergare som har medverkat i fler tidningar/TV-program än du har gjort.

Ja kanske, jag har aldrig tänkt på det faktiskt! Iofs har flera andra aspergare också varit med i tv och tidningar, som t ex Gunilla Gerland, Lotta och Jill men jag vet inte hur mycket de varit med i media jämfört med mig. Det är nog främst tack vare mina böcker jag varit med i media så mycket för böckerna har gjort att jag fått många förfrågningar.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

paulatilli.se använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse, genom att använda paulatilli.se godkänner du det.  Information om cookies

Copy link
Powered by Social Snap