Kategorier
Paulas blogg

Aftonbladet skriver om mig idag

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Aftonbladet har skrivit en artikel om mig och min Aspergers syndrom idag.

8 svar på ”Aftonbladet skriver om mig idag”

Jag funderar på om du har någon sorts inofficiellt rekord i att medverka i tidningar och TV-program. Jag kommer inte på någon svensk aspergare som har medverkat i fler tidningar/TV-program än du har gjort.

Ja kanske, jag har aldrig tänkt på det faktiskt! Iofs har flera andra aspergare också varit med i tv och tidningar, som t ex Gunilla Gerland, Lotta och Jill men jag vet inte hur mycket de varit med i media jämfört med mig. Det är nog främst tack vare mina böcker jag varit med i media så mycket för böckerna har gjort att jag fått många förfrågningar.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *