Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Vårens föreläsningar

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Snart är jag klar med alla föreläsningar för höstsäsongen. I tisdags föreläste jag bredvid Vasa i Finland, och den 18 december kommer jag föreläsa i Riihimäki, Finland. Därefter blir det ett mycket välbehövt jullov för mig då jag bland annat kommer att kunna planera vårens föreläsningar.

Till våren 2015 kommer jag inte fortsätta samarbeta med Medalgon Utbildning, vilket innebär att jag tar hand om alla föreläsningsbokningar själv. Så från och med nu kan ni kontakta mig direkt via min hemsida om ni vill boka en föreläsning om Aspergers syndrom, jag har fortfarande lediga dagar efter nyår! Ni som redan hunnit boka en föreläsning med mig via Medalgon till våren, vänligen kontakta mig via min hemsida!

4 svar på ”Vårens föreläsningar”

Hej Paula!
Sedan tidigt i höstas följer jag din blogg med stort intresse! Jag fick upp ögonen för den genom Lisbeth Iglum Rönhovde! Vem hon är? Jo: hon är en norsk författarinna vars handböcker för ungdomar om npf som jag har översatt till svenska. Det började med ”Tio tankar i huvet – men ingenting på pappret” om ADHD/ADD; sedan blev det ”Tål mina TICS, tack!” om Tourette, och i augusti i år hade vi öppet boksläpp av ”Sociala antenner- att förstå vad andra tänker och känner”. Detta alltså en handbok för unga om AST. Vi har fått stöd av både Riksförbundet Attention samt Stiftelsen autism – något vi är mycket glada och stolta över!
Jag antar att Du får många mail från folk som är intresserade av att Du ska göra ”reklam” för deras grejor på din blogg. Hoppas att Du inte uppfattar detta på samma sätt…? Både Lisbeth och jag tycker det skulle vara roligt om Du ville läsa vår bok – och kanske vet Du några som skulle kunna ha nytta av den.
Hoppas också Du kommer till Malmö någon gång och föreläser? Då vill jag gärna lyssna!
Med vänliga hälsningar
Gunilla Radu

Hej Gunilla!

Tack för att du berättade för mig om boken. Tyvärr orkar jag inte läsa fler böcker just nu – jag lånade nyss 10 olika böcker från biblioteket och orkade endast läsa klart två av dem. Jag har fått många mejl som skulle vilja att jag skulle göra reklam för deras saker eller skriva om deras verksamhet, men tyvärr är jag lite fel person att fråga eftersom jag inte alltid vet vad jag ska skriva om alla böcker, jag kan lätt bli blockerad, speciellt nu när jag har mycket att göra. Men kanske kommer jag göra det någon gång 🙂 Och sen läser många läsare kommentarerna, så jag antar att de får veta om boken på det här sättet!

Mitt tips är att kontakta bibliotek och fråga om de vill köpa boken, vilket du kanske redan gjort. Och sedan kan du mejla några skolor och andra verksamheter, de kanske är intresserade! Plus du kan också öppna en egen facebooksida för boken, jag fick många nya följare på det sättet! Kanske kommer jag läsa boken någon gång och skriva om den, men just nu orkar jag som sagt inte för jag har nyligen läst så många böcker. Kanske kommer jag ha annonser på min blogg i framtiden, och isåfall är ni naturligtvis välkomna att annonsera boken här!

Jag hoppas att jag kommer till Skåne någon gång och har en öppen föreläsning. Isåfall kommer jag skriva om det i bloggen!

Svara

Eftersom jag inte kommer att fortsätta mitt samarbete med Medalgon, är jag osäker på när jag kommer att ha öppna föreläsningar nästa gång och om vårens öppna föreläsningar kommer att bli av. Men det går alltid att boka mig för föreläsningar om Aspergers syndrom för olika tillfällen via min hemsida! 🙂

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *