Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Välkomna till IPS Nätverksträff som vi på Misa Kompetens anordnar

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Välkomna till IPS Nätverksträffen som vi på Misa Kompetens kommer att anordna den 18:e mars mellan klockan 8:30 och 16:30. Jag kommer att föreläsa om Aspergers syndrom fram till lunch och efter det kommer min kollega Amir Noajnas ta över! Nätverksträffen är främst till för er som arbetar med IPS men även ni som är intresserade av att lära er om hur det är att leva med Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv är naturligtvis välkomna! Det är ju många av er som har skrivit till mig och frågat om jag kommer att ha en föreläsning i Stockholm någon gång, så nu kommer ni ha ett ypperligt tillfälle att höra mig att föreläsa! Om ni bara vill lyssna på min föreläsning så är ni naturligtvis välkomna att endast stanna under förmiddagen, men tyvärr måste man betala ett fullt pris för hela dagen även om man inte stannar kvar på eftermiddagen. Ni välkomna att anmäla er till dagen via den här länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *