Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Välkomna att lyssna på mig i Skövde

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Ibland har jag fått frågor om jag kommer att föreläsa i Västsverige någon gång. Eftersom de flesta föreläsningar jag hittills haft i trakterna inte varit öppna för allmänheten, har jag inte kunnat annonsera ut dessa på bloggen. Men nu kan jag glädja er med att jag kommer att föreläsa i Skövde om drygt en månad! Jag vet att många av er som bor i trakterna har varit intresserade av att komma och lyssna på mig så nu finns det ett ypperligt tillfälle.

Skriv in den 3:e december i kalendern

Föreläsningen kommer att äga rum den 3:e december mellan klockan 16:30 och 19. Adressen är Mariestadsvägen 101, ingången via baksidan på Rosenhaga. Precis som vanligt kommer jag föreläsa om Aspergers syndrom ur ett inifrånperspektiv, och i slutet av föreläsningen kommer det finnas möjlighet att ställa frågor. Föreläsningen erbjuds inom projektet Kunskap för Alla. Och vet ni vad det bästa är? Jo, föreläsningen är helt kostnadsfri!

Föranmälan är obligatorisk

Föreläsningen är i första hand avsedd för SolNavets egna klienter, och därför finns det tyvärr ingen platsgaranti för utomstående. Men i mån av plats är även andra intressenter varmt välkomna! Det är viktigt att anmäla sig i förväg till solsidan@skovde.se för det är endast på det sättet man kan försäkra sig en plats. Man ska alltså absolut inte bara dyka upp utan man bör försäkra sig i god tid om att det finns lediga platser.

Föreläsningsförfrågningar har börjat rulla in

Annars har det börjat rulla in flera föreläsningsförfrågningar till våren, och jag har hunnit boka flera föreläsningsuppdrag på alla möjliga ställen från Finland till Norrland och allt däremellan. Vilket naturligtvis är jättekul! Oftast börjar vårens föreläsningsförfrågningar komma först efter nyår, men av någon anledning har många kunder varit ovanligt tidiga med bokningarna i år! Det finns alltså en chans att jag kommer att bli relativt fullbokad till våren.

Boka mig gärna i god tid

Om du vet med dig att du kommer att vilja boka mig för en föreläsning under våren 2020 och av olika anledningar inte kan vara flexibel med datumet, är det bra att boka mig så fort som möjligt för annars finns risken att ditt önskade datum hinner bli fullbokat. Men har du möjlighet att vara flexibel, går det naturligtvis bra att boka mig för en föreläsning även med kortare varsel för jag kommer alltid ha ett lediga datum här och där.

12 svar på ”Välkomna att lyssna på mig i Skövde”

Vad är Solnavet för något och Solsidan ?
Kom och tänka på en serie som heter Solstollarna och gick på 80 talet 🙂
Och Solsidan är ju en komediserie som går just nu på TV4 🙂

Det är väl någon verksamhet för klienter i Skövde antar jag. Är inte så bekant med hur olika verksamheter kallas runt om i Sverige, men jag antar att det är någon lokal verksamhet 🙂

Svara

Jodå. Folk har egna diagnoser, och även deras boendestödjare, ledsagare mm i mån av plats. Så föreläsningen kommer att riktas i första hand mot folk som själva har asperger/autism, men sen kommer jag även ta upp vissa saker när det gäller bemötande eftersom det även kommer att finnas yrkesverksamma och andra med.

När jag planerar mina föreläsningar, behöver jag veta vilka målgruppen består av, dvs om föreläsningen kommer att vara öppen för alla eller publiken endast kommer att bestå av yrkesverksamma, folk med egna diagnoser, anhöriga mm eller om det blir en blandad grupp. I det här fallet är det alltså främst folk med egna diagnoser. Det är det enda jag behöver veta, men sen vad de verksamheter som folk är klienter eller yrkesverksamma i heter behöver jag inte veta för det är inte relevant för mig gällande innehållet på föreläsningen.

Poängen med detta inlägg var att informera om att alla som inte är SolNavets klienter ska vara medvetna om att det inte finns någon platsgaranti, och vi som inte vet vad SolNavet är för något ju definitivt inga klienter hos verksamheten 🙂

Svara

Hej!
Bor i Falköping-inte långt från Skövde och skulle så gärna vilja lyssna på din föreläsning. Jobbar själv som boendestödjare och tror det skulle vara väldigt bra och lärorikt att kunna se den. Vilka är det som kan anmäla sig till föreläsningen?
Med vänlig hälsning, Marie-Louise

Tack snälla Paula!
Har följt dig länge och beundrar ditt arbete <3.
Du sprider mycket viktig information.
Ha en trevlig kväll!
Med vänlig hälsning,
Marie-Louise

Tack Marie-Louise! ♥ Vad roligt att du gillar bloggen! Jag håller tummarna för att det finns lediga platser så att du kan komma och lyssna på mig i Skövde.

Trevlig helg!

Svara

Ja, hon är klok och bra, Paula.
Du är välkommen dit då, Marie-Louise.
Du är klok och bra, Paula.
Nu skrev jag dig först i andra person och sedan i första person här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *