Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Sista anmälningsdag till min föreläsning

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Idag är sista anmälningsdag till min föreläsning om Aspergers syndrom. Föreläsningen kommer att vara på måndagen den 29:e april mellan klockan 9 och 12 i Stockholm nära T-Centralen! Ni som hittills anmält er fick tyvärr fel adress i bokningsbekräftelsen. Det står felaktigt i bekräftelsen att föreläsningen skulle vara i Solna, men den rätta adressen är alltså Klara Södra Kyrkogata 20 i Stockholm och inget annat.

Om ni är fler som vill komma på föreläsningen finns det fortfarande många lediga platser! I skrivande stund är det 12-14 anmälda, så det kommer att bli en mindre tillställning och därför kommer det också bli mer utrymme för frågor. Vid större tillställningar har jag oftast ingen möjlighet att prata med alla som vill prata med mig under pauserna och efter föreläsningen, men eftersom det blir en så liten tillställning på måndag så kommer det alltså bli möjligt den här gången!

För er som endast vill lyssna på min föreläsning kan anmäla er via denna länk. Det är bara att skrolla ner på sidan tills ni hittar rubriken ”Föreläsningen med Paula Tilli”. Priset blir 280 kronor exklusive moms. För er som även vill vara med på eftermiddagen när min kollega Amir Noajnas kommer att prata om hur man hjälper ut personer med funktionsnedsättningar i arbetslivet kan istället anmäla er via den här länken. Priset för hela dagen kommer att vara 960 SEK exklusive moms. Jag kommer att stanna kvar hela eftermiddagen med Amir och delta i diskussionerna. Eftermiddagsdelen passar bra för er som är yrkesverksamma och hjälper arbetssökande ut i arbetslivet. Hoppas vi ses på måndag! 🙂

6 svar på ”Sista anmälningsdag till min föreläsning”

Vad roligt att du kommer på måndag 🙂 Imorgon lördag kommer jag föreläsa i Stockholms skärgård men den föreläsningen är endast till för anställda i Stockholms stad och därför kunde jag inte bjuda in utomstående på den föreläsningen. Därför är det kul att du kunde komma på måndagens föreläsning istället!

Svara

Kommer ihåg att du berättade om det – vad kul att du får komma ut i skärgården lite. Hoppas det går bra! 🙂

Hoppas du kan komma vid något annat tillfälle. Det är synd att föreläsningen är på förmiddagen för det är många som jobbar vid den tiden. På kvällarna brukar det vara betydligt fler som kan komma.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *