Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Föreläsningssäsongen 2019 har dragit igång

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu har föreläsningssäsongen 2019 dragit igång, så jag vill åter påminna er som vill lära er mer om hur det är att leva med Aspergers syndrom eller autism ur ett inifrånperspektiv att ni kan boka mig för föreläsningar. Jag är van vid att föreläsa för olika grupper och skräddarsyr alltid föreläsningarna efter målgruppen och kundens önskemål. Även längden på föreläsningarna kan skräddarsys då jag håller allt ifrån kortare föreläsningar till en heldagsutbildningar.

Och ni som vill komma och lyssna på mig så kommer jag ha en öppen föreläsning i Örebro som du kan läsa mer om här. Hoppas vi ses! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *