Kategorier
Föreläsningar om Aspergers syndrom och autism

Dags för höstens sista öppna föreläsning om Aspergers syndrom

Du kan hjälpa mig att informera om NPF genom att dela inlägget i sociala medier. Tillsammans gör vi skillnad.

Nu är det dags för höstens sista öppna föreläsning om Aspergers syndrom. Den här gången kommer föreläsningen vara på torsdagen den 23 oktober mellan kl 18 och 20:30 på Radisson Blu Hotel i Uppsala, adress Stationsgatan 4. Pris för privatpersoner 375 kr inkl moms. Som vanligt kan man anmäla sig till föreläsningen fram till start, och efteranmälan på plats.

Även den här gången kommer min bok På ett annat sätt: mina erfarenheter av Aspergers syndrom – ett autismspektrumtillstånd vara till försäljning med reservation för slutförsäljning. Pris för boken 200 kr. Ta gärna med dig jämna pengar om du vill köpa boken.

Många har frågat mig i vilka städer vårens öppna föreläsningar kommer att vara. Tyvärr har jag ännu inte fått någon information från Medalgon Utbildning om vårens föreläsningar, men jag kommer att få informationen snart. Det är många som bland annat önskat föreläsningar i Göteborg och Malmö, och jag hoppas naturligtvis att Medalgon kommer att anordna föreläsningar i dessa städer.

Sedan lite information om bloggen. När jag öppnade den här bloggen i vintras, fick jag hjälp från Ågesta Folkhögskola att fixa en följ-knapp så att ni läsare kan få nya inlägg skickade till er inkorg. Men tyvärr har jag inte lyckats klura ut hur man får till en länk som ni läsare själva skulle kunna klicka på om ni vill sluta följa bloggen, och ingen från Ågesta i nuläget vet det heller. Jag hoppas att jag kommer att hitta en lösning på problemet snart, men fram till dess kan ni mejla mig på info@aspiration.nu om ni vill sluta följa bloggen så tar jag bort era mejladresser från följlistan manuellt.

3 svar på ”Dags för höstens sista öppna föreläsning om Aspergers syndrom”

Avföljingslänkar brukar finnas i mejlen som följarna får skickade tilll sig. Finns det inte länkar för att avfölja bloggen i de mejlen?

Jag trodde att det fanns en avföljningslänk men tydligen finns det inte det. Den enda länken som finns med är en länk som man kan klicka på för att blockera mig som avsändare, vilket jag trodde var samma sak men jag har fått höra att det inte är det. Jag har fått ett par mejl från människor som inte vill blockera mig som avsändare utan de vill endast sluta följa bloggen, och det går inte om man inte mejlar mig privat och ber mig radera deras mejl från följlistan. Men det lättaste är det ju att klicka på länken och blockera mig som avsändare.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *