Kategorier
Läsarfrågor

Kommer dina böcker ges ut som e-böcker?

Linn frågar

Tänkte bara fråga om dina böcker någon gång kommer att bli tillgängliga som e-böcker? Det vore fantastiskt!

Paula svarar

Vad roligt att du är intresserad av mina böcker! Jag har tyvärr inget mandat att besluta om mina böcker någon gång kommer att bli tillgängliga som e-böcker. Det är endast förlagen som har den rätten! Därför kan jag tyvärr inte heller svara på om de i framtiden kommer att bli tillgängliga som e-böcker på svenska eller inte. Jag är ledsen att jag inte kan ge dig ett bättre svar!

Det finska förlaget som gav ut min debutbok på finska har gett ut den som e-bok, men den är alltså endast tillgänglig för finskkunniga. De svenska förlagen verkar istället ha bestämt sig för att inte ge ut mina böcker som e-böcker just nu. Däremot finns min senaste bok som ljudbok och den finns att köpa här!

Hjälp mig informera om autism och ADHD genom att dela inlägget.

Skriv en kommentar till det här inlägget eller läs andras kommentarer. Jag kommer inte publicera kommentarer som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Du kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.