Kategorier
Läsarfrågor

Hur får jag tag i din bok På ett annat sätt?

Anna-Karin frågar

Jag undrar ifall det går att köpa boken ”På ett annat sätt” via dig här?
Den verkar slut överallt.

Paula svarar

Tyvärr säljer jag inte boken, och Sivart Förlag har meddelat att de inte kommer att ge ut någon ny upplaga av boken. För att få tag i boken är det lättast att låna den på ett bibliotek för den finns på de flesta stadsbibliotek runt om i Sverige.

Om du vill köpa boken så finns den även som e-bok på finska och fysisk bok på estniska och koreanska. Om du inte behärskar något av dessa språk vilket de flesta i Sverige inte gör så kan du testa att mejla till Kuwait Center for Autism (du kan googla efter deras mejladress, observera att du måste skriva till dem på engelska eller arabiska om du kontaktar dem) och fråga dem om de har kvar några exemplar av boken på engelska och om de kan tänka sig att sälja boken till dig. Men på svenska går den alltså inte att köpa längre!

Jag vore tacksam om mina läsare hjälpte mig att informera om autism och ADHD genom att dela det här inlägget på exv. Facebook:

Skriv en kommentar eller läs andras kommentarer till det här inlägget. Jag kommer inte publicera kommentarer som är utan betydelse för ämnet eller som innehåller personangrepp, hat, hot e.t.c.

Man kan boka mig för en föreläsning, fråga mig om autism, följa min blogg och låna mina böcker.

Boka en föreläsning med mig

Kontakta mig via kontaktformuläret om du vill boka mig för en föreläsning om autism. Läs mer om mig och mina föreläsningar här.

Fråga mig om autism

Använd frågeformuläret om du vill ställa en autismrelaterad fråga till mig. Här hittar du mina svar på tidigare frågor.

Följ min blogg

Följ gärna min blogg via Facebook, mejl eller RSS. Bloggen finns också som app till Windows, Mac och Linux samt Android.

Mina böcker

Mina böcker På ett annat sätt och Att vara vuxen med Aspergers syndrom finns att låna på biblioteken i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Umeå, Lund, Borås, Huddinge och Eskilstuna.

Senaste svar på alla blogginlägg

Dela på Facebook, Twitter eller LinkedIn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *